D12 2008

viipv d12web

Takaa vas. valmentaja Mikko Rautanen, Matias Ijäs, Toni Sorvari, Jarno Strömberg, Ville Santamaa, Joonas Rautanen, Jani Kari, Joona Kenttälä,
Henri-Jussi Kurvinen , valmentaja Ari Sauren. Edessä vas.Veera Suhonen, Alina Ivalo, Jesse Laine, Jarkko Sandström, Ville Myllylä, Joonas Suutari,
Alex Hukki, Rami Jalo, Niko Lähteenmäki. Edessä maalivahdit Jaakko Sauren ja Juho Sten.

D12 POJAT II divisioona 1.lohko/syksy
Ti 5.8 17:15 ViiPV - LeKi 6-4
Ma 11.8 18:30 ViiPV - ParVi 2-2
Ma 18.8 18:30 HJS Santos - ViiPV 1-9
Su 24.8 12:00 ViiPV - TP-49 0-7
Su 31.8 15:00 LaVe - ViiPV 9-3
Ma 8.9 18:00 HJS Arsenal - ViiPV 1-5
Ti 9.9 17:15 ViiPV - Loiske 5-0
Pe 12.9 18:30 FJK - ViiPV 3-0

FJK          8  7  0  1 30 - 8  21
---------------------------------------------------
ParVi 8 5 1 2 39 - 15 16
LeKi 8 5 0 3 25 - 13 15
LaVe 8 5 0 3 34 - 25 15
ViiPV 8 4 1 3 30 - 27 13
TP-49 8 3 2 3 22 - 16 11
HJS Arsenal 8 2 1 5 9 - 28 7
HJS Santos 8 2 1 5 12 - 38 7
Loiske 8 0 0 8 6 - 37 0


D12 POJAT 2.lohko kevät
La 10.5 12:00 ViiPV - Ilves Black 1 - 5
Ti 13.5 18:00 LeKi - ViiPV 7 - 0
Ke 28.5 19:00 ViiPV - TPV Milan 1 - 3
To 5.6 18:00 Loiske - ViiPV 2 - 1
La 14.6 12:00 ViiPV - HJS Santos 1-8
Ti 24.6 19:30 TPV Aston Villa - ViiPV 3 - 0  
 TPV Milan       6  6  0  0 25 - 5  18
TPV Aston Villa 6 4 1 1 11 - 4 13
---------------------------------------------------
Ilves Black 6 4 0 2 15 - 5 12
LeKi 6 3 1 2 18 - 9 10
HJS Santos 6 2 0 4 15 - 17 6
Loiske 6 1 0 5 4 - 24 3
ViiPV 6 0 0 6 4 - 28 0

KEVÄTKIERROS

10.5 Viialan Wembleylle saapui vastustajaksi Ilves Black Tampereelta ja näin sarja potkaistiin alkaneeksi.
Ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkueella peli oli liian varovaista, kaksinkamppailut hävittiin, eikä saatu luotua tilanteita vastustajan maalille. Ilves hallitsi peliä saaden useita laukauksia kotijoukkueen maalille, tolpat ja ylärimat paukkuivat. Tilanne ensimmäisen puoliajan päätteksi 0-1.
Toisella puoliajalla Ilves meni johtoon jo 0-3, kunnes keskiviivalla Joonas Rautanen hienolla yksilösuorituksella otti pallon rinnalla alas ja pamautti puolivolleysta pallon kaukana maalista olleen maalivahdin taakse, tästä "kuukauden maali". Tämän jälkeen Peli-Veikot saivat virtaa ja kaksinkamppailut kääntyivät kotijoukkueelle, maalipaikkojakin alkoi syntyä. Mutta jos ei tee maalia, vastustaja tekee... Lopputulos täysin oikeutetusti Ilvekselle 1-5, vastustaja oli hyvä!
Tässä pelissä terävyyttä, taistelua ja esimerkkiä näyttivät Ville Myllylä, Joonas Rautanen ja molemmat maalivahdit Jaakko Sauren ja Juho Sten. KOKO JOUKKUE taisteli alkujännityksen jälkeen erinomaisesti ja tästä on hyvä jatkaa pelejä eteenpäin.
Pelin päätteeksi jokainen VIIPV:n pelaaja sai ranteeseensa seuralogolla varustetun hikinauhan, tämä "palkkio" alkukauden hyvästä harjoittelusta, asenteesta ja joukkuehengestä, kyllä nyt kelpaa hikoilla !!!
tr

Leki opetti jalkapalloalkeita
Pelin alussa Viipv oli jollain tapaa pelissä mukana, mitä pidemmälle peli eteni, sitä enemmän Leki loi painetta Viipv:n puolustukseen, tauolle lähdettiin lukemissa 3-0.
Toiselle puoliajalle lähdettiin ensin napakammin, kunnes unohdettiin jalkapallon perusasiat kuten vastaantulot, ensimmäinen kosketus, syöttö, kaksinkamppailut, jopa aivan peruspotkut olivat hukassa. Ottelun voittajasta ei voinut olla epäselvyyttä, 4-0 tappiotilanteessa Viipv:n selkäranka katkesi lopullisesti ja taistelutahdosta ei ollut häivähdystäkään. Lopputulokseksi 7-0, Lekin maalit tulivat lähinnä Viipv:n omista virheistä!
Hämmentäviä pelitilanteita syntyi myös siitä, että kentän toisessa päässä oli kaksi maalia päälleekkäin!!! Siinä pallo pomppi ylärimasta toiseen ylärimaan ja siitä sitten mihin pomppikin... Taas saadaan iloita hienosta nurmesta kotikentällämme, jolla viivat ja maalit omilla paikoillaan.
Kaikesta huolimatta joukkueessa tasolleen ylsi kovalla yrittämisellä Ville Myllylä, kelpo pelin pelasivat myös Veera Suhonen ja Alina Ivalo. Unohtaa ei voi Rami Jalon periksiantamatonta yritystä, mistä koko joukkue voisi ottaa mallia.
Tästä suunta on ainoastaan ylöspäin, seuraava peli pelataan parin viikon kuluttua. Väliaika tullaan täyttämään tiukasti kertaamalla jalkapallon perusasioita.

HYVÄ PELI TAPPIOSTA HUOLIMATTA
Tappiollisen Leki pelin jälkeen päätettiin keskittyä kaksinkamppailuihin ja pallottomana pelaamiseen, näitä asioita ollaan erityisesti läpikäyty harjoituksissa, mikä näkyi tämän päivän pelissä. Kentältä saimme nähdä myös sen, että pelaamisesta nautittiin.
 Peli alkoi TPV:n myllytyksellä, pelin jatkuessa myös VIIPV sai omia "koneitansa" käyntiin ja sai luotua muutaman todella maukkaan tilanteen TPV:n maalille. Ensimmäisellä puoliajalla vastustaja teki kaksi ensimmäistä maalia ja tämä lisäsi VIIPV:n periksiantamattomuutta. VIIPV:n maali sai alkunsa Joonas Rautasen antamasta vapaapotkusta, nosto tsippinä puolustuslinjan taakse, josta Ville Myllylä kirmaisi maalivahdin kanssa nokikkain ja pisti pallon hallitusti maaliin. Ensimmäisen puoliajan tulos 1-2.
Toinen puoliaika meni pitkälti ensimmäisen puoliajan mallilla. TPV hallitsi  ja VIIPV pyrki nopeilla vastahyökkäyksillä iskemään. Tämän puoliajan ainoasta maalista vastasi TPV ja pelin lopputulokseksi 1-3.
Todella hyvä suoritus koko VIIPV:n joukkueelta näinkin vahvaa joukkuetta vastaan kuin TPV Milan on. Asenne kotijoukkueella oli kohdallaan, koko joukkue pelasi suurella sydämellä. Vahvoista otteista vastasivat liberona pelannut Joonas Rautanen ja hyökkääjä Ville Myllylä, jotka tekivät töitä huiman määrän molempiin suuntiin. Hyvän pelin pelasivat myös Henri-Jussi Kurvinen, Rami Jalo ja Jarno Strömberg.
Pelin jälkeen joukkueen pelureille nimellä ja logolla varustetut T-paidat, kesän hellekelien odottelu voi alkaa !
tr

PELIN HALLINNASTA TAPPIO TULIAISENA
Peli alkoi täysin Peli-Veikkojen hallitsemana, maalipaikkoja luotiin, mutta palloa ei saatu tolppia lähemmäksi maaliin… Ensimmäinen puoliaika pelattiin täysin Loiskeen kenttäpuoliskolla. Tuli hetki, kun pelattiin myös Viipv:n maalin edustalla, jossa Loiskeen pelaaja päästettiin kääntymään ja siitä lähti veto kohti maalia, tulos puoliajan päätteeksi kotijoukkueelle 1-0.
Loiske sai tauon jälkeen omaa peliään kulkemaan ja oli taas pelissä mukana siityen 2-0 johtoasemaan. Peli-Veikot saivat maalihanan aukeamaan Ville Santamaan ja Niko Lähteenmäen hienon seinäsyöttöpelin jälkeen Niko laittoi pallon varmasti maaliin. Ottelulle lopputulos 2-1, jalkapallossa kun vain maalit ratkaisevat. VIIPV pelasi ottelun tasaisena joukkueena, viimeinen terävyys puuttuen. Maininnan arvoinen on on ensimmäisen pelinsä pelannut Aleksi Kauppinen ja myös otteita parantanut Jarkko Sandström. Ottelun tuomari katsojien kommenteista arvioiden ei onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla tehtävässään tänään.


14.6 ViiPV - HJS 1-8
Tästä ottelusta ei kovin paljon kirjoitettavaa ole. Jostain syystä ottelu oli hengetön ja taistelutahdosta ei ollut häivähdystäkään. VIIPV oli pelissä mukana, kunnes vastustaja tekin ensimmäisen maalinsa, kotijoukkueen peli loppui kuin seinään.
Kotijoukkueen kokoonpanosta puuttui yhdeksän pelaajaa yhteensattumien vuoksi, liekö tällä ollut osuutta alistumiseen?
Valmentajilla riittää pohdittavaa, millä joukkueen saa pelaamaan sekä taistelutahtoisesti että taktiikan mukaisesti. Kausi on puolessa välissä, joten vielä on  hyvin aikaa näyttää joukkueella mihin pystyy, kun sitä jokainen joukkueen jäsen oikeasti haluaa.
tr

PIRISTYNEELLÄ PELILLÄ KEVÄTKIERROS PÄÄTÖKSEEN
Kevätkauden viimeinen peli pelattiin alkuperäisten suunnitelmien vastaisesti Hervannassa Ahvenisjärven kentällä, alkuperäinen  Vehmaisten kenttä sateiden jälkeen muistutti enemmän uimalaa kuin peliareenaa. Alusta Ahvenisjärvellä muistutti kovaa kokolattiamattoa, joka toi haastetta peliin kumpaisellekin joukkueelle, vastustajana tänään TPV Aston Villa.
Peli alkoi tasaisissa merkeissä, heti alkuun oli nähtävissä Viipv:n pelihuumorin olevan kohdallaan. Palloa liikuteltiin pelaajalta toiselle taktiikan mukaisesti, roiskiminen onneksi oli jätetty pelikentän ulkopuolelle. Ensimmäisellä puoliajalla saatiin pari maalintekopaikkaakin, mutta näistä Peli-Veikot eivät onnnistuneet maaliverkoille asti. Aston Villa sen sijaan pääsi maalaamaan kahdesti, osaksi onnettaren siivittämänä, ensimmäinen puoliaika siis TPV:lle 2-0.
Toiselle puoliajalle lähdettiin  ViiPV:n otteiden vain parantuessa. Itseluottamus huokui pelaajista katsomoon asti, uskallettiin haastaa vastustajaa ja pyrittiin luomaan syöttelemällä maalintekopaikkoja. Ainoasta maalista tällä puoliajalla vastasi kuitenkin TPV ja pelin lopputulokseksi 3-0.
Tässä hyisessä säässä mainiosti pelanneesta joukkueesta erityisesti onnistuivat Matias Ijäs, Jarno Strömberg ja Alex Hukki. Koko joukkueen peli oli toiveita herättävää ja mielekästä katsottavaa, joukkueen pysyessä tässä ryhdissä syyskierroksen peleissä voittojakin alkaa ropista varmasti. Alkulohko on ollut äärettömän kovatasoinen, syksystä odotetaan tasaisempia pelejä. Joukkue jatkaa matkaansa kohti kesälomaa vielä harjoituspelillä Toijalan Palloa vastaan ja torstain palauttavilla harjoituksilla.
tr

SYYSKIERROS

PISTEET TASAN PARVIN KANSSA
Tänään päästiin pelaamaan sateen kastelemalle nurmelle, mikä loi haastetta kumpaisellekin joukkueelle. Pelaajille ei ollut luvassa helppoa iltapuhdetta.
Peli lähti käyntiin ja Parolan Visa näytti heti alkuun olevansa taitava ja vahva joukkue. Kotijoukkueella peli ei lähtenyt alkuun odotetulla tavalla, kaksinkamppailuja hävittiin, ykköspalloihin ei päästy, pallon vastaantuleminenkin oli unohtunut. Paljon ei ennättänyt peliaikaa kulua, kun ParVin hyökkääjä päästettiin vapaasti laukomaan ja ensimmäinen maali tässä ottelussa näki päivänvalon. Ajoittain ViiPV:n puolustus oli helisemässä vahvojen ParVilaisten kanssa. Kotijoukkueen hetki koitti ennen tauolle siirtymistä, ViiPV sai hyvän mylläkän vastustajan maalille, jolloin vastustaja joutui rikkomaan Alex Hukkia rangaistuspotkun arvoisesti. Laukojaksi Joonas Rautanen, joka tyynen hallitusti pisti pallon maaliverkon perukoille, lukemiksi 1-1 ja näistä lukemista tauolle oli hyvä lähteä.
Toiselle puoliajalle valmentajat saivat "käärmekeiton keitettyä" ja kentälle saapui "uudesti syntynyt" kotijoukkue. Nyt kaksinkamppailut voitettiin ja saatiin luotua tukku hyviä tilanteita ParVin maalille. Vierasjoukkue pääsi kuitenkin kaatamaan kylmää vettä kotijoukkeen niskaan tehden maalin ja tilanteeksi tässä vaiheessa 1-2. ViiPV oli kuitenkin hereillä ja pienillä taktisilla muutoksilla saatiin luotua uutta painetta ParVin päätyyn. Pelin viime minuuteilla kotijoukkueen riemuksi Ville Myllylä karkasi oikealta läpi ja pallo voimalla yläriman kautta maaliin ! Tasoituksen tultua katsojienkin riemu kuului yli Haihunkosken... Tämän jälkeen ParVi myllytti vaarallisesti ViiPV:n maalilla, mutta siitä selvittiin kunnialla ja pelin lopputulos riemukkaasti 2-2.
Pelaajien riemua pelin päätteeksi lisäsi kummijoukkueelle lahjoitetut makkarat, jotka meille luovutti Kari Hotari, KIITOS !
tr

VIIPV:N MAALIJUHLAA HÄMEENLINNASSA
Trooppisen kosteassa ilmastossa päästiin pelaamaan tämän illan peli Hämeenlinnan hyväkuntoisella Pullerin kentällä. Sadekuuroiltakaan pelin aikana ei säästytty, vaan ei keli haitannut illan vierasjoukkuetta, päinvastoin.
Ottelu alkoi Peli-Veikkojen kannalta aristellen, jäätiin odottamaan, mitä vastustaja seuraavaksi tekisi. Alkukankeuden jälkeen ViiPV alkoi lämmetä ja tilanteita saatiin luotua HJS:n maalille tämän tästä. Siitä huolimatta kotijoukkue HJS Santos pääsi tuikkaamaan pelin ensimmäisen maalin. Tätä maalia ViiPV hetken hämmästeltyään alkoi pyörittää peliä tehokkaasti ja saikin tasoitusmaalin aikaiseksi ennen ensimmäisen puoliajan päättymistä. Niko Lähteenmäen syötöstä Alex Hukki potkaisi pallon HJS:n maalivahdin taakse, puoliaikatulos 1-1.
Ottelutauon aikana valmentajat tähdensivät kaksinkamppailujen merkitystä ja ohjeet olivat menneet perille, kun toinen puoliaika pääsi alkuun. Kentällä oli vain yksi joukkue, ViiPV! Peli-Veikot hallitsivat peliä mielin määrin ja maaleja alkoi syntyä kuin liukuhihnalta. Ensin Niko Lähteenmäki vei Punapaidat johtoon Joonas Rautasen syötöstä ja heti perään Ville Myllylä laukaisi Joonaksen syötöstä lukemiksi 1-3. Seuraavasta maalista vastasi Alina Ivalo, joka tällä maalilla sai upeasti kauden maalitilastonsa avattua, tilanne 1-4. Tämän jälkeen Ville Myllylä siirsi ViiPV:n 1-5 turvalliseen johtoasemaan. Kuudes maali illan vierasjoukkueelle oli herkuttelua, Aleksi Kauppinen pisti Ville Myllylän laidalta täyteen vauhtiin, Ville siirsi pallon kauniisti namupaikalle maaliviivan tuntumaan, josta Joonas Rautanen viimeisteli pallon varmasti maaliin. Hetken kuluttua HJS joutui rikkomaan Aleksi Kauppista rangaistuspotkun arvoisesti, Aleksi itse siirtyi pallon taakse rangaistuspotkua laukaisemaan, tästä pallo varmasti vasempaan yläkulmaan. Aleksille tästä kauden ensimmäinen maali ja tilanne pelissä 1-7. Maalinmakuun päästyään Aleksi siirsi toisella maalillaan tässä ottelussa Punapaidat 1-8 johtoasemaan. Ottelun loppunumeroiksi 1-9 tykitti tänään hyvän pelin pelannut Alex Hukki.
KOKO JOUKKUE ansaitsee ottelusta KIITETTÄVÄN arvosanan, puolustuksen hoitivat varmasti Jani Karin johdolla Matias Ijäs, Rami Jalo, Jarno Strömberg, Toni Sorvari ja viimeisenä lukkona maalilla Jaakko Sauren. Tällä kertaa ilman tilastomerkintöjä jääneet Veera Suhonen ja Jesse Laine olivat myös mainiolla pelituulella. HIENOA VIIPV!!!

PAIKALLISOTTELUSTA PISTEET TOIJALALLE
Liekö ollut osuutensa viikon harjoittelemattomuudella kenttäongelmien vuoksi, vai mistä kiikasti, kun Toijalan Pallo pyöritti voiton kotijoukkueesta tylyin numeroin 0-7.
Ensimmäisellä puoliajalla ViiPV oli aika-ajoin hyvin niskanpäällä saaden hyviä paikkoja luotua vastustajan maalille muutamaa läpiajoa unohtamatta. Kotijoukkueella tehottomuus vaivasi eikä palloa saatu ToPan maaliin sitten millään. Lähimpänä maalia oli useasti Ville Myllylä. Ensimmäisestä maalista vastasi kuitenkin vastustaja, tauolle siirryttiin lukemissa 0-1. Varovaisuus ja häviöt kaksinkamppailuissa leimasivat tätä ottelupuoliskoa ViiPV:n osalta.
Tauolla yritettiin luoda kovempaa taistelutahtoa, teroitettiin kaksinkamppailu pelaamista. Mutta kuinkas kävikään ? Toisella puoliajalla ToPa lisäsi liikettä ja ViiPV putosi kyydistä täysin. Jotain pelistä kertoo se, että kotijoukkueen paras pelaaja seisoi tolppien välissä, maalivahti Juho Sten. ToPa pääsi ampumaan suurimman osan maaleista lähietäisyydeltä, näille Juho ei voinut mitään. Tämän puoliajan ToPa pyöritti 0-6 ja ottelun loppulukemiksi tylyt 0-7.
Vastustaja tänään sai ansaitun voitoonsa koko joukkueen taistelevalla pelaamisella ja erityisesti loistavalla maalivahtipelillä. Näistä lukemista ViiPV ei lannistu, vaan jatkaa piirinsarjapelejä seuraavan kerran vieraskentällä tiukasti taistellen Lammin Vetoa vastaan.
tr

TEHOTTOMUUS KIUSANA LAMMILLA
Aurinkoisena syyspäivänä ViiPV:n pelit jatkuivat tällä kertaa Lammilla, Lammin Vetoa vastaan ei olla aiemmin koskaan pelattukaan.
Peli alkoi ViiPV:n hallitessa peliä. Paikkoja luotiin LaVe:n maalille kerta toisensa jälkeen. Varmoja maalipaikkoja ei pystytty hyödyntämään, niinkuin useasti tällä kaudella on aiemminkin käynyt. Onnistumisiakin saatiin, pelin ensimmäisestä maalista vastasi Alex Hukki, Ville Myllylän keskityksestä. Peli sai loistavan alun vierasjoukkueen kannalta. Tämän jälkeen kuitenkin kotijoukkue, LaVe vastasi kolmesta seuraavasta maalista, jotka saivat alkunsa ViiPV:n omista virheistä. Tappiosasemasta huolimatta ViiPV oli hanakasti pelissä mukana ja kavensi  Alex Hukin viimeistellessä Joonas Rautasen pystysyötön tilanteeksi 3-2. Ennen taukoa kumpainen joukkue teki maalin ja Peli-Veikkojen maalista vastasi Ville Myllylä. Tulos ensimmäisen puoliajan jälkeen 4-3.
Toisen puoliajan alkuun LaVe lisäsi heti johtoaan 5-3 ja ViiPV:n peli meni vielä enemmän solmuun. Tämän jälkeen LaVe teki vielä neljä maalia ja peli oli sillä taputeltu. Pisteet jäivät siis Lammille lukemin 9-3.
Ihan totuutta pelistä näin karut lukemat eivät kerro, Peli-Veikoilla oli todella monta maalintekopaikkaa.
Tehottomuus vaan vaivasi ja vastustaja rankaisi ViiPV:n virheistä. Terävyyttä ja "röyhkeyttä" kun saadaan jostain ammennettua, niin hyvä tulee !
tr

VIIPV MÄÄRÄSI TAHDIN HÄMEENLINNASSA
Illan pelipaikka tänään oli Pullerin kenttä Hämeenlinnassa ja vastustajana siellä HJS Arsenal.
Peli-Veikot määräsivät tahdin heti pelin alusta alkaen. Vain minuutti oli peliaikaa ennättänyt kulua, kun verkon pöllyttämisen aloitti Niko Lähteenmäki, tilanne 0-1. Tahtipuikko pysyi tiukasti tämän illan vierailijoiden käsissä. Toisen maalin viimeisteli aivan maaliviivalta Joonas Rautasen kulmapotkusta Jarkko Sandström. Kolmannen maalin viimeisteli vikkeläkinttuinen Ville Myllylä. Ensimmäisen puoliajan jälkeen tilanne vierasjoukkueelle vahvasti 0-3.
Toinen puoliaika aloitettiin siitä, mihin ensimmäisellä puoliajalla jäätiin, pelin hallinnasta vastasi ViiPV. Paikkoja pystyttiin luomaan kerta toisensa jälkeen HJS Arsenalin maalille. Mainiolla yksilösuorituksella Joonas Rautanen harhautteli HJS:n pelaajat yksi toisensa jälkeen ja tykitti lopuksi nahkakuulan varmasti maaliin, tilanne 0-4. Tämä tulos ei vielä tyydyttänyt iloisessa pelivireessä ollutta vierasjoukkuetta, vaan Joonas Rautasen vapauttavasta syötöstä Aleksi Kauppinen lisäsi johtoasemaa 0-5. HJS sai hieman balsamia haavoilleen tehden maalin kulman jälkitilanteesta 1-5, joka siis pelin lopputulos.
ViiPV:n pelissä on silminnähden tullut voimaa kaksinkamppailu pelaamiseen, mikä näkyy pelissä pallonriistoina hyvää taisteluhenkeä joka pelaajalta unohtamatta. KOKO JOUKKUE oli oivassa pelivireessä ja vireen toivotaan jatkuvan huomenna kotikentällä, jonne vieraaksi saapuu Loiske Sääksjärveltä.
tr

VIIPV TEHOKKAANA KOTIKENTÄLLÄ
Kotijoukkue VIIPV ei jättänyt mitään jossiteltavaa Sääksjärven Loiskeelle tämän iltaisessa piirinsarjapelissä Haihunkosken nurmella pelatussa ottelussa.
Kuin toisinto eilisestä pelistä HJS Arsenalia vastaan, Viialan Peli-Veikot näyttivät pelin suunnan heti alkupotkusta lähtien. Peliä pelattiin pääosin Loiskeen kenttäpuoliskolla. Peli ehti vanheta vain muutaman minuutin, kun Ville Myllylän keskityksestä Veera Suhonen pääsi ensin yrittämään palloa vastustajan maalin perukoille, lopulta pallon maaliin potkaisi maalinedushössäkästä lähes maaliviivalta Aleksi Kauppinen, tilanne 1-0. Tästä oli hyvä jatkaa ja Loiskeen maalivahdin avauksesta Jani Kari pisti loistavan hallitusti Ville Myllylän läpiajoon, tästä Villelle maalipiste ja tilanne kotijo ukkueelle 2-0.
Myös kolmannesta maalista vastasi Ville, syöttäjänä Aleksi Kauppinen. Vielä ennen taukoa nähtiin loistavaan syyskuntoon päässeen Veera Suhosen tuikkasu vastustamattomasti etukulmasta sisään Loiskeen maalivahdin taakse ja tukeva johto kotijoukkueelle 4-0.
Valmennusjohto tauolla teroitti joukkueelle, ettei leijumiseen ollut varaa, sillä peliä oli vielä toinen puolisko pelaamatta. Vierasjoukkueelle ei toisella puoliajalla juurikaan paikkoja annettu, kotijoukkueelle paikkoja oli sen sijaan tyrkyllä useampaankin maaliin. Ainoasta maalista tällä puoliajalla vastasi Joonas Rautanen, jonka etutolpalle antama kova kulmapotku pakoitti vastustajan pistämään pallon omaan maaliin. Pelin lopputulos 5-0 ja kauden viimeinen kotipeli oli pelattu. Koko joukkue oli jälleen iloisella pelipäällä, totutusti parivaljakko Joonas ja Ville piti ajoittain vastustajaa lähes pilkkanaan. Myös tänä vuonna vasta jalkapallon aloittaneet Aleksi Kauppinen, Veera Suhonen ja Jarkko Sandström pelasivat mukiin menevästi. Kauden viimeinen peli pelataan viälä kuluneella viikolla Forssassa.

VIIPV HERÄSI LIIAN MYÖHÄÄN
Kauden viimeistä peliä lähdettiin pelaamaan lohkojohtaja Forssan Jalkapalloklubia FJK:ta vastaan, joukkue syykierroksella on ollut voittamaton.
Peli lähti käyntiin tasaisissa merkeissä, peliä pelattiin paljolti keskialueella. Pelin edetessä FJK sai otetta peliin enenevässä määrin. Kotijoukkue teki Peli-Veikkojen syöttöpelin vaikeaksi ärhäkällä karvauspelillään. FJK sai luotua muutaman todella vaarallisen paikan hienoilla syöttösommitelmillaan ViiPV:n puolustuslinjan taakse ja yhdestä tällaisesta sai värkättyä ensimmäisellä puoliajalla maalin, puoliaikatulos 1-0.
Puoliajalla muistutettiin pelaajia tämän kauden viimeisestä käynnissä olevasta pelistä ja siitä, että kaikki on pistettävä peliin. Taktiikkamuutoksen mukaisesti siirryttiin hyökkäävämpään peliotteeseen. Tämän seurauksena saatiin pelin painopistettä siirrettyä FJK:n maalille, nähtiin muutama maukas maalintekopaikkakin. Tällä kertaa FJK:n maalipuiden väliin ei saatu palloa toimitettua, kotijoukkue sitävastoin pääsi nopeilla vastahyökkäyksillä rokottamaan kahdesti ja ottelun lopputulos 3-0.
Toisen puoliajan taistelevan ilmeen ansioista kaikki pelaajat saivat puhtaat paperit. Eniten joukkueesta erottui tukun hyviä torjuntoja tehnyt maalivahti Juho Sten. Pelit ovat nyt tältä kaudelta pelattu, joukkue laittaa kauden pakettiin vielä kaudenpäätöstilaisuudessa kuun loppupuolella Edenissä. Tässä vaiheessa voi kuitenkin jo KIITTÄÄ kaikkia joukkueen toiminnassa mukana olleita pelaajia, valmentajia, vanhempia ja monin eri tavoin tukeneita yksityisiä ihmisiä ja yrityksiä!
tr


HARJOITUSPELIT
26.4 harjoituspeli TOIP-49 - VIIPV 0-3 (J.Kari x 3)
25.6 harjoituspeli ToiP-49 - ViiPV  4-1 (A.Hukki)
22.7 harjoituspeli  ViiPV - NoPS 4-1 (A.Hukki, V.Myllylä x 2, J.Rautanen)
1.9 harjoituspeli  Toip-49- ViiPV (11v11)   4-3  (V.Myllylä x 2, J.Strömberg)

TURNAUKSET
su 4.5 Ensiläturnauksesta hieno toinen sija 
Sunnuntaina 4.5 D12 osallistui Tampereen Aitolahdella pelattuun Ensiläturnaukseen. Ilma oli mitä aurinkoisin ja turnaukseen lähdettiin jännittävin miettein, olihan tämä ensimmäinen turnaus tällä kaudella. Turnaukseen osallistuneista joukkueista tiedettiin jo etukäteen, että vastukset tulevat olemaan kovia, ovathan ne joukkueita, jotka reenaavat monetkin läpi vuoden. Mukana turnauksessa TPV Aston Villa, TPV Tottenham, LeKi, TKT Siha , TKT D12 ja VIIPV.
Ensimmäisessä pelissä vastustajaksi asettui TKT D12, pelin alussa näkyi jännittyneisyys, mutta voittajasta ei ollut epäselvyyttä pelin edetessä. VIIPV:lle voitto 0-4, maalintekijät Veera Suhonen ja vapaapotku spesialisti J.Rautanen x 3.
Toiseksi vastustajaksi tuli viime kaudeltakin tuttu TPV Tottenham, jolle tällä kertaa VIIPV hävisi 0-1. Ilmeisesti peliin valmistautuminen ei oikein ollut onnistunut, sillä Tottenham hallitsi peliä alusta loppuun asti.
Lyhyen ruokatauon jälkeen VIIPV oli B-lohkon toinen ja sai vastustajaksi A-lohkon voittajan, LeKin. Tiukkaa ja tasaista oli "vääntö", josta VIIPV:lle voitto 0-1, maalintekijä vikkeläkinttuinen V. Myllylä. Tässä ottelussa torjunnoilla loisti maalivahti J.Sauren. Ottelun voittotulos tiesi pääsyä turnauksen loppuotteluun.
Loppuotteluun vastustajaksi nousi rankkarikisan jälkeen TPV Tottenham. VIIPV:n pelureilla oli omat paikkansa, kun niitä ei hyödynnetty, TPV iski ottelun lopussa voittomaalin ja ottelun lopputulos siis TPV:lle 1-0.
Turnauksen päätteeksi hopeamitalit kaulaan ja seremonioiden jälkeen tarjolla oli saunan lämpöä ja rohkeimmat pulahtivat raikkaaseen Näsijärven veteen.
Turnaus palveli hyvin viikon päästä alkavaa sarjakautta ja oli hyvää harjoitusta uudelle 9 vastaan 9 pelityylille. Hyvä VIIPV D12 !


la 7.6  Hattula Cup pelattu sijoitus 6. 
D12 AURINKOISESSA HATTULA-CUPISSA
Hattula-cupiin oli ilmoittautunut kahdeksan joukkuetta, VIIPV pelasi lohko kakkosessa ja ensimmäisenä vastustajana kohdattiin Nokian Palloseura, tätä vastaan pelattiin tasapainoinen ottelu. Peli täyttyi nopeista seinäsyötöistä ja näin päästiin hyville maalipaikoille. Ensimmäinen maali syntyi Ville Myllylän röyhkeän kuljetuksen seurauksena, vastustaja joutui rikkomaan Villeä rangaistusalueen rajan tuntumassa. Tästä seuranneesta vapaapotkusta Joonas Rautanen ei antanut maalivahdille armoa, pallo vuorenvarmasti maaliverkon perukoille. Ottelu loputulos Peli-Veikoille riemukkaasti 1-0.
Heti perään vastustajaksi asettui Parolan Visa, joka ilmiselvästi osasi pelata tällä tekonurmikentällä, onhan tämä heidän kotikenttänsä. ParVi hallitsi ottelua hyvän syöttöpelinsä ansioista ja vei pelin numeroin 2-0.
Pienen lepotauon jälkeen turnaus jatkui Hämeenlinnan Jalkapalloseuraa vastaan. Tähän otteluun VIIPV lähti iloisella ja yritteliäällä pelillä. Maalipaikkoja syntyi, mutta maalinteko tässä pelissä ei onnistunut. HJS onnistui kahdesti ja oli lopulta pelin voittaja luvuin 2-0.
Näin päästiin sijoitusotteluun, kamppailtiin sijoista 5-6, vastustajaksi vanha tuttu Lempäälän Kisa. Liekö VIIPV:llä ollut jotain hampaankolossa edellisestä Leki pelistä, sillä Peli-Veikot hallitsivat peliä, mutta tolppia edemmäs maalia ei päästy tälläkään kertaa, tässä turnauksessa maalinteko tuotti ongelmia. Leki vei viidennen sijan  hyvin pelanneen VIIPV:n nenän edestä luvuin 1-0. Peli-Veikoille siis kuudes sija, joukkue voi olla ylpeä pelisuorituksistaan. Peleissä tuli monia hienoja suorituksia, syöttösommitelmia ja pelit olivat mukavaa katseltavaa.
Erityisesti jäi mieleen Jani Karin huima pääpeli, jolla hän hallisti ilmatilaa mielinmäärin. Laitapakeista Jarno Strömberg, Rami Jalo ja Matias Ijäs turnauksen onnistujia. Turnauksen päätteeksi jokainen pelaaja sai Hattula 140 vuotta juhlamitalin, lisäksi palkittiin katsojien valitsemat tsempparipelaaja Ville Myllylä ja Fair Play-pelaaja Joonas Rautanen. VIIPV:n pelaajat saivat myös turnausevääksi pullollisen juotavaa ja Hesen lahjakortteja kaksin kappalein.
tr

Rohkeasti lähdettiin Sampo Futsal turnaukseen, josta lopputuloksena kahdeksas sija, ottelutulokset ja maalintekijät:
TP-49 P-ViiPV 1-1 (J.Rautanen)
LeKi V-ViiPV   2-1 (A.Hukki)
ViiPV-ParVi     0-1
ViiPV-Ilves Black 1-6 (J.Kari)
Tsemppari palkinnolla joukkueesta palkittiin Jaakko Sauren(maalivahti) ja Alex Hukki

 

D12 kummijoukkueeksi Dream Teamille

Aurinkoisena lauantaina 10.5 Viialan Palokärjessä kokoontui Viialan Peli-Veikkojen Dream Team joukkue 70-luvulta juhlimaan 35 vuotta sitten tapahtunutta nousua 3. divisioonaan, mukaan oli kutsuttu myös kummijoukkue, D12.
kummit iso kummit1972iso

Näinä päivinä tulee kuluneeksi 35 vuotta, kun Peli-Veikot  pelasivat ensimmäisen  3.divisioonan ottelunsa. Tämä      käytiin kovaa  kilpakumppania, Peli-Poikia vastaan,  ottelutulos 1-1.  Joukkueella oli erinomaisia valmentajia,  kuten Antero  Suokas ja Seppo Nyberg. Joukkueen  kokoonkutsuja Kari  Hotarin mukaan kaikki Dream  Teamin  pelurit olivat  kovia pelimiehiä, 20 miehen joukkueesta kenet tahansa  pystyi laittamaan kentälle, eikä taso juuri heilahdellut. Yleisömäärä peleissä oli huima.

Tämän päivän junioreista D12 joukkueella oli kunnia  päästä tämän kaikkien aikojen joukkueen  kummijoukkueeksi. Vastaanotto Palokärjessä oli lämmin  ja saimme nauttia runsaista ja maukkaista pöydän  antimista. Tapaamisen aluksi vietettiin arvokas hiljainen  hetki Dream Team joukkueen edesmenneille. Tästä jatkoi valmentaja Seppo Nyberg puheenvuorollaan ja kertoi 70-luvun alkupuolen tapahtumista.

Nykyhetkeen saimme kuulla kukin osaksemme vinkkejä. Pelaajille ehdoton viesti oli se, että vapaa-aikana pitää potkia, harjoitella, opetella tekniikkaa, harjoitusmäärät joukkueen kanssa eivät riitä. Valmentajien suuntaan "palloa heitettiin" harjoitusten näkökulmaan, pitää opetella pienpeliä, jakaa ryhmiin, pitää pelaajat motivoituneina harjoituksissa ja itse pitää käydä valmennuskursseilla. Junnuille vielä pari tärkeää asiaa tuli esille, muiden pelejä kannattaa käydä katsomassa ottaen niistä opikseen ja vielä se tärkein asia, koulua pitää käydä!
Oli erittäin mielenkiintoista kuulla ja huomata, samat asiat pitävät paikkansa, olipa kyse 70-tai 2000 luvusta. D12 kertoi omista kuulumisistaan senverran ,että kausi on potkaistu alkuun. Viikko sitten Ensiläturnauksessa hieno hopea sija ja tänään pelatussa ensimmäisessä sarjapelissä koettiin kotitappio Ilves Blackille 1-5. Huonoja emme olleet mekään, vastustaja vaan oli vielä parempi!
 
Vierailun päätteeksi junnut saivat vielä viisi hienoa jalkapalloa, joille käyttöä kyllä piisaa. Junnut lähtivät vielä hetkeksi Palokärjen nurmelle pallottelemaan ja Dream Team suuntasi kohti vanhoja ja uusia unelmia.
Hyvää jatkoa ja kiitos kummeille, toivottaa VIIPV D12. Lisää unelma joukkueesta voit lukea Viialan Peli-Veikkojen Kevätpotku lehdestä.
tr

 

VIIPV D12 KYLPI KAUDEN PÄÄTÖKSEEN
Kesän vaihtuessa syksyyn tietää Viialan Peli-Veikkojen D12 junioreiden osalta sitä, että piirinsarjapelit ovat pelattuna ja on tullut aika päättää jalkapallokausi 2008.
Piirinsarjassa ViiPV D12 on niitä harvinaisia joukkueita, joka harrastaa jalkapalloa ainoastaan kesälajina.
Tänä vuonna harjoitukset aloitettiin maaliskuussa, ulos Pallokentälle päästiin huhtikuun alkupuolella. Toukokuun alussa päästiin pelien makuun Ensilä-turnauksessa, josta hieno toinen sija, kesäkuussa osallistuttiin Hattula-Cupiin. Piirinsarjapelit aloitettiin toukokuulla, kevätkierros oli nahkeahko, maalinteko tuotti ongelmia ja uusi pelityyli vaati harjoittelua.
Syyskierroksella sitten näytettiin mitä harjoituksissa oltiin opittu sijoittuen sarjassa hienosti viidenneksi. Arvoitukseksi jää, mitä ollenkaan saavutettaisiin, jos harjoittelu olisi ympärivuotista. Sekä valmentajat että monet pelaajista harrastavat pitkän talven muita liikuntalajeja kuten esimerkiksi jääkiekkoa. Aina parempi mitä monipuolisemmin liikuntaa tässäkin iässä harrastetaan. Harjoituskertoja tälle kaudelle kertyi yhteensä 55 kertaa.

ViiPV D12 päätti kautensa iloisissa tunnelmissa bussilla matkaa tehden kohti Nokian Edeniä. Siellä odotti kaikki kylpylän riemut ja kylpemisen jälkeen noutopöydän herkut.

Sitten olikin se jännittävin hetki, siirtyminen Laine-saliin palkintojen jakoa varten.
Jokainen pelaaja on ollut tärkeä joukkueelle ja kiitokseksi kukin panoksestaan sai todella näyttävän collegeasun, mitalin, DVD:lle taltioidun kotipeli ViiPV-LeKi ja CD:lle poltetut joukkueen kotisivut.

Joukkueesta lisäksi palkittiin maalikunkku Ville Myllylä, paras puolustaja Jani Kari, taistelija Rami Jalo, kehityspelaaja Veera Suhonen, taitopelaaja Joonas Rautanen ja harhoittelija Matias Ijäs.
Extra palkinnon iloisesta, reippaasta ja innokkaasta asenteesta sai kesken kauden joukkueeseen liittynyt Aleksi Kauppinen. Näiden lisäksi DreamTeam-joukkueesta tuttu Seppo Nyberg lahjoitti kolme jalkapalloa ja nämä lahjoittajan toiveen mukaisesti menivät aktiivisesti harjoituksissa mukana olleille Joonas Rautaselle, Ville Myllylälle ja Rami Jalolle.

Mitalit kaulassa kilisten lähdettiin kotimatkalle, joka monen pelaajan mielestä oli ihan liian lyhyt...
Joukkue KIITTÄÄ kaikkia hengessä mukana olleita kannustajia, sponsoreita, kannatusjäseniä ja monin eri tavoin joukkuetta tukeneita. Meillä on ollut loistava yhteishenki ja tästä on hyvä ensi kaudella jatkaa! Kiitos ja mukavan urheilullista syksyn jatkoa kaikille lukijoille !

 • D12 07.05
 • Loiske-Viipv 2
 • Loiske-Viipv
 • SSM11425
 • SSM11450
 • SSM11451
 • SSM11465
 • SSM11476
 • SSM11478
 • SSM11481
 • SSM11485
 • SSM11506
 • SSM11508
 • SSM11511
 • SSM11536
 • SSM11542
 • SSM11549
 • SSM11550
 • SSM11552
 • SSM11555
 • SSM11635
 • SSM11733
 • SSM11737
 • SSM11742
 • SSM11743
 • SSM11745
 • SSM11747
 • SSM11775
 • SSM11779
 • SSM11786
 • SSM11818
 • SSM11820
 • SSM11823
 • SSM11825
 • SSM11829
 • SSM11834
 • SSM11839
 • SSM11841
 • SSM11842
 • SSM11871
 • SSM11873
 • SSM11875
 • SSM11878
 • SSM11879
 • SSM11883
 • SSM11886
 • SSM11888
 • TamU-TPS
 • aleksi_kauppinen
 • alex_hukki
 • alina_ivalo
 • harjoitukset
 • henri_jussi_kurvinen
 • jaakko_sauren
 • jani_kari
 • jarkko_sandstrom
 • jarno_stromberg
 • jesse_laine
 • joona_kenttala
 • joonas_raurtanen
 • joonas_suutari
 • juho_sten
 • kummit1972iso
 • kummit_iso
 • matias_ijas
 • niko_lahteenmaki
 • peliasut
 • rami_jalo
 • toni_sorvari
 • ulkokausi 2
 • ulkokausi 3
 • ulkokausi 4
 • ulkokausi 5
 • ulkokausi
 • veera_suhonen
 • viipv d12
 • ville_myllyl
 • ville_santamaa