Toiminta-ajatus

Viialan Peli-Veikot on vuonna 1957  perustettu, jalkapalloon erikoistunut seura. Tarkoituksena on tarjota jalkapallotoimintaa niin nuorille kuin varttuneemmille. Peli-Veikot tarjoaa tukevan ponnahduslaudan tuleville tähdille, toimien alueellisena kasvattajaseurana.

Pystymme tarjoamaan pelaajapolkua niin kilpailulliselle puolelle, kuin pelkästään hyvää harrastusta etsiville pelaajille. Pelaajapolkumme on toteutettu niin, että pelaajalla on riittävän hyvät  mahdollisuudet edetä omaa huippua kohti kohtuullisilla etäisyyksillä ja kustannuksilla. Näihin meillä on tarjota niin oman seuran toimintaa sekä yhteistyöseurojen kanssa räätälöityjä ratkaisuja pelaajien oman motivaation mukaan. Viialan Peli-Veikoilla on seurayhteistyösopimukset Ilves ry jalkapallojaoston ja Toijalan Pallo -49 kanssa.

Peli-Veikkojen toimintaa kehitetään voimakkaasti eteenpäin. Keväällä 2017 rakensimme oman harjoituskentän ja sitä kautta tulemme myös laajentamaan toimintaa muihin sidosryhmiin, tarjoamalla osaamistamme hyvän liikuntamuodon, jalkapallon, saattamisesta asukkaille vaihtoehtoiseksi liikuntamuodoksi. Tästä kehkeytyy Peli-Veikkojen toiminta- ajatus:

KOKO PERHEEN SEURA sekä JALKAPALLOA JOKAISELLE

Seura on mukana palloliiton laatujärjestelmässä ja toiminnassaan Viialan Peli-Veikot noudattaa Suomen palloliiton asettamia arvoja. www.palloliitto.fi

Seuran tavoitteena kehittää toimintaa ja kouluttaa valmentajIa sekä muita toimihenkilöitä. Mukaan toimintaan pääsee joukkueesta riippuen noin 100€-250€ kausimaksulla (sis: jäsenmaksu, valmennuksen, harjoitusvuorot ja olosuhde-maksun). Kausimaksu tulee asteittain nousemaan, koska seuran toiminnan kehittäminen lisää kustannuksia.

Kustannustason nousu näkyy siinä että pystymme jatkossa tarjoamaan kaikille korkealaatuiset puitteet ja ohjauksen. Seuran näkee velvollisuudekseen kuitenkin tarjota toimintaa niin, että kaikilla on mahdollisuus osallistua toimintaan.

Seura  toteuttaa  opetusministeriön suosimaa rajaa edullisen harrastuksen tasosta (alle 50€/kk).